Home   After School   Ce oferim   Activitati optionale

Activitati optionale

rozul la putereInotul Esential pentru micii scolari este alaturi de partea educative, SPORTUL. Unul din sporturile cele mai indicate inca de la cele mai mici varste este Inotul.

La After School-ul Casutei din padure , copii au privilegiul de a avea “propria piscina”. Sub acelasi acoperis, isi pot mai intai face temele, ca mai apoi sa se relaxeze la o sedinta de initiere in tainele inotului.

Inotul ajuta la dezvoltarea armonioasa a copiilor, elibereaza stresul si agitatia acumulata peste zi, dar mai ales ajuta la cresterea STIMEI DE SINE.

Inotul se desfasoara in cadrul piscinei Ondina, cu profesori specializati si conform unui program special conceput adecvat varstei Micutului scolar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPian Va doriti sa ii formati copilului dumneavoastra urechea muzicala? Pianul este o buna alegere. Pianul te invata sa gandesti miscarile inainte,  te invata sa planifici insa nu altceva, ci muzica .

In cadrul Casutei din padure puteti opta pentru ore de pian cu profesor de muzica cu studii universitare .

 

Engleza  Ne dorim sa-i pregatim pe micutii nostri pentru VIITOR. Comunicarea este cheia acestui secol, si deasemenea diversitatea. Daca unim Comunicarea cu Diversitatea oamenilor ajungem bineinteles la Engleza.

In cadrul After Schoolul-ui Casuta din padure , copii pot invata Engleze cu multa usurinta si placere. Profesorii nosti de engleze folosesc metode interactive destinate sa transforme Micutii scolari in “vorbitori” reali de limba engleza.

Dans Clasic  Copiii scolari din Casuta din padure beneficiaza in aceeasi cladire de o sala modern utilata unde isi pot desfasura orele de Dans clasic la Ondina.

Dansul armonizeaza, elibereaza tensiuni, dar creeaza si atitudini. Cu siguranta cu profesorii specializati in dans din cadrul Casutei din padure, Micutii vor reusi sa capete postura minunata si sa-si construiasca carisma.

Sport si elemente de gimnastica  In cadrul acestui optional, copii vor invata etapele unui antrenament : incalzire, perioada de efort intens, si in final relaxare si streching.

Vor invata elemente de gimnastica pe mai traziu ca adulti le vor putea aplica zilnic la orice alt tip de antrenament fie ca va fi unul de performanta, sau ca va fi unul pentru mentinerea conditiei fizice.

Copiii vor dezvolta aptitudini, vor invata sa isi dozeze efortul si vor invata respiratia aplicata fiecarui tip de efort, alaturi de un fost campion national la baschet al Romaniei.