Home   Gradinita   Ce oferim?   Alimentatie

Alimentatie

img

 

 

 

 

 

 

 

 

In CASUTA, acordam foarte multa atentie alimentatiei copiilor.

  • conform dictonului “Esti ceea ce mananci”, copiii nostri pot deveni tineri sanatosi si competitivi doar daca sunt hraniti sanatos si variat conform nevoilor varstei lor. Zilnic, micul dejun alcatuit din iaurt de capra, oua de prepelita, pasta din naut, linte, mei este completat la orele 10.30 de o gustare de fructe (fresh, salate, piureuri, smoothie) si de un pranz complet nutritional format din supe, ciorbite, creme, peste, carne de curcan, legume si un desert delicios. Copiii din programul prelungit servesc, dupa somnul de dupa-amiaza, o gustare sanatoasa..
  • in gradinita, noi pregatim copiii pentru viitor, asa incat prin hrana pe care o primesc zilnic, reusim sa le facem  o educatie nutritiva sanatoasa, pentru ca mai tarziu sa-si doreasca sa se hraneasca sanatos.

Copiii primesc hrana  preparata zilnic in bucataria proprie, dupa un meniu stabilit saptamanal de catre medic si bucatar, respectandu-se necesarul de calorii specific varstei precum si diversitatea alimentelor.

Grija pentru alimentatia sanatoasa se concretizeaza si in elaborarea, pregatirea si servirea unor meniuri speciale pentru copiii cu recomandari medicale.