Home   Gradinita   Ce oferim?   Spatiu

Spatiu

Spatiul din CASUTA este creat special pentru activitatea din gradinita, conform normelor europene in vigoare.

  • Spatiul interior este foarte generos si perfect decorat pentru a crea un ambient cat mai apropiat de inima copiilor. In CASUTA, micutii se simt in largul lor invatand in sali mari si luminoase, mancand in sala de mese pictata cu personaje din povesti, odihnindu-se in dormitoare confortabile.
  • Spatiul exterior verde este, de asemenea, foarte generos si reprezinta pentru copii o sursa importanta de “joc si voie buna”. In CASUTA, prescolarii sunt in continua legatura cu natura, descoperind cum sa o ingrijeasca si sa o iubeasca. Consideram ca, pentru a creste copii sanatosi, avem nevoie de spatiu verde, de aer curat si de multa miscare. Gradinita Casuta din padure ofera micutilor toate aceste conditii pentru a se dezvolta armonios  si pentru a se conecta cu natura. Aici ei se joaca in curte, construiesc, descopera, observa si invata.
  • Piscina Ondina este locul unde copiii din  CASUTA invata sa se imprieteneasca cu apa si  sa inoate. Este o piscina in care apa este filtrata prin  electroliza salina,  iar aceasta  nu creeaza senzatia de usturime a ochilor, fiind, in acelasi timp, un mediu aseptic,  perfect pentru copii.

_DSC1735-2 (3)

poza (5)-1 (4)

Ștafeta campionilor !

inot PITICI