Home   Gradinita   Echipa

Echipa

 

Echipa din casuta

      Aici, în CĂSUȚĂ, suntem o echipă. Fiecare e responsabil de contribuția sa la reușita grădiniței; într-o atmosferă de colaborare veritabilă, lucrăm împreună îndeaproape. Credem că echipa este sursa ce le permite oamenilor obișnuiți să atingă rezultate neobișnuite. Împreună, îi ajutăm pe copii să înțeleagă lumea în care trăim, îi sprijinim să fie independenți, să facă alegerile potrivite, să se respecte și să se ajute reciproc.

      A fi educator este o profesie nobilă, dificilă, dar plăcută, exigentă și liberă, o valoare în sine în care mediocritatea nu este permisă, în care „a ști” nu înseamnă nimic dacă nu poți să împărtășești și altora. În CĂSUȚĂ, educatorul creează un mediu educațional ordonat, o atmosferă caldă și prietenoasă pentru a-i încuraja pe copii, dezvoltându-le încrederea în sine.

      Întregul colectiv al Grădiniței CĂSUȚA DIN PĂDURE Constanța (fondator, director, șef serviciu administrativ, educatoare, profesori de opționale, îngrijitoare, asistent medical, medici, șoferi) are ca principiu de bază îndeplinirea misiunii grădiniței: asigurarea unui climat educațional in care  esențială este GRIJA pentru BINELE copilului.