Oameni deosebiți – echipa noastră

Vrem copii creativi, îndemânatici, informați, sociabili, fericiți. Suntem aici pentru ei, cu dragoste și înțelegere.
Gradinita "Casuta din padure" - Constanta

Aici, în CĂSUȚĂ, suntem o echipă. Fiecare e responsabil de contribuția sa la reușita grădiniței; într-o atmosferă de colaborare veritabilă, lucrăm împreună îndeaproape. Credem că echipa este sursa ce le permite oamenilor obișnuiți să atingă rezultate neobișnuite. Împreună, îi ajutăm pe copii să înțeleagă lumea în care trăim, îi sprijinim să fie independenți, să facă alegerile potrivite, să se respecte și să se ajute reciproc.

A fi educator este o profesie nobilă, dificilă, dar plăcută, exigentă și liberă, o valoare în sine în care mediocritatea nu este permisă, în care „a ști” nu înseamnă nimic dacă nu poți să împărtășești și altora. În CĂSUȚĂ, educatorul creează un mediu educațional ordonat, o atmosferă caldă și prietenoasă pentru a-i încuraja pe copii, dezvoltându-le încrederea în sine.

Întregul colectiv al Grădiniței CĂSUȚA DIN PĂDURE din Constanța (fondator, director, șef serviciu administrativ, educatoare, profesori de opționale, îngrijitoare, asistent medical, medici, șoferi) are ca principiu de bază îndeplinirea misiunii grădiniței: asigurarea unui climat educațional in care  esențială este grija pentru binele copilului.

Avem părinți satisfăcuți, pentru că ne străduim. Mulțumim tuturor celor care și-au pus încrederea în noi.

Carmen Vlad

Funcție: director

Specializare: învățător – educatoare; Română – Franceză.

Află mai multe

Grad didactic: l (2017)

Studii:

 • Universitatea Ovidius Constanța, Masterat Studii de romanistica, Facultatea de Litere (2008)
 • Universitatea Ovidius Constanța, Facultatea de Litere, specializare Română – Franceza. (2005)
 • Colegiul Național Pedagogic Constantin Bratescu, Constanța, specializare: învățător-educatoare. (2001)

Câteva gânduri:
De-a lungul timpului am găsit ca fiind reprezentative diverse cugetări. În acest moment, rezonez cu următoarea zicere: „Dacă pentru a corecta trebuie să umilești, înseamnă că nu ești un bun profesor”.

Malcea Lavinia

Funcție: director administrativ

Specializare: învățător – educatoare; psihologie;

Află mai multe

Studii:

 • Universitatea OVIDIUS Constanța – Facultatea de Științe Economice – Master în Administrarea Afacerilor în Turism, Comerț, Servicii (2007)
 • Universitatea OVIDIUS Constanța – Facultatea de Psihologie și Științele Educației – Master Psihodiagnoză Complexă a Personalității (2020)
 • Universitatea Hyperion București – Facultatea de Drept -specializarea drept (2004)
 • Universitatea OVIDIUS Constanța – Facultatea de Psihologie și Științele Educației – specializarea psihologie (2015)
 • Liceul Pedagogic Tulcea – specializarea învățător-educatoare (1997)

 

Câteva gânduri:

„Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună este progresul, să lucrezi împreună este succesul” (Henry David Thoreau)

În carieră mea, atât cea didactică, cât și cea administrativă, am avut în vedere munca în echipa, încurajarea colaborării și comunicării.

Consider că doar împreună cu ceilalți bucuria succeselor este deplină, iar lupta în momente dificile poate fi încununată cu reușite.

Gabriela Vântu

Funcție: educatoare

Specializare: profesor pentru învățământ primar și preșcolar

Află mai multe

Grad didactic: înscrisă la grad I (2017)

Studii:

 • Universitatea Ovidius Constanța, Masterat Management Educațional, Facultatea de Psihologie și Științele Educației (2014)
 • Universitatea Ovidius Constanța, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Specializare Pedagogia Învățământului primar și preșcolar (2011)
 • Colegiul Național Pedagogic Constantin Bratescu, Constanța, specializare: învățător-educatoare. (2001)

Câteva gânduri:
Bine ați venit în CĂSUȚĂ… Bine ați venit în lumea mea!
A fi educatoare pentru mine înseamnă să simt că trăiesc… înconjurată zilnic de copiii mei zi de zi simt că sunt în locul și la momentul potrivit!
Jocurile și activitățile zilnice, experiențele de neuitat alături de Piticii mei mă hrănesc, îmi bucură sufletul și îmi aduc întotdeauna zâmbetul pe buze. Ce poate fi mai frumos decât auzul cuvintelor: „Doamna Gabi, te iubesc!”
Deviza mea: „Vrei să-ți trăiești viața frumos? Trăiește-o ca pe o poveste!”

Stan Camelia

Funcție: educatoare

Specializare: Profesor învățământ primar și preșcolar 

Află mai multe

Studii:

Universitatea Ovidius Constanța  Facultatea: Psihologie și Științele Educației 

Specializarea: Profesor învățământ primar și preșcolar 

Câteva gânduri:

Recunoștința este ceva magic: înmulțește ceea ce ai! Tocmai din acest motiv, recunoștința mea pleacă către Căsuță. Datorită ei, în fiecare zi îmi împărtășesc pasiunea pentru a învață, a explora, a pune întrebări și a gasi soluții.
Plină de iubire și nădejde, Căsuța reuseste sa ofere copiilor siguranta emoțională care este unul dintre principalele ingrediente ale succesului in viață!

Zgîmbău Beatris-Mădălina

Funcție: educatoare.

Specializare: Profesor învățământ primar și preșcolar.

Află mai multe

Studii:

 • Universitatea Ovidius, Constanța, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, specializarea Pedagogia Învățământului primar și preșcolar (2022)

Câteva gânduri:

Sa fac parte din echipa CĂSUȚEI”  este pentru mine o oportunitate de a evolua în cariera didactică, un loc în care entuziasmul mea de a oferi copiilor cât mai multă cunoaștere și experiențe de învățare a fost răsplătit cu zâmbete și îmbrățișări primite zilnic de la copii. Și ce poate fi mai frumos decât să bucuri sufletul copiilor?!

 

Cosma Steliana

Funcție: educatoare

Specializare: profesor pentru învățământ primar și preșcolar

Află mai multe

Studii:

 • Universitatea Ovidius din Constanța, Facultatea de psihologie și științele educației. Specializare Pedagogia Învățământului primar și preșcolar (2019)

Câteva gânduri:

Din prima zi petrecută în Căsuță, am știut că este locul pentru evoluție, dezvoltare și extinderea a abilităților mele de profesor. Simt că este locul de care  aveam nevoie, cu oameni calzi si foarte bine pregatiti pentru care binele copiilor, devenirea lor  reprezintă misiunea fiecărei zile.

Iulia Gabriela Buduroi

Funcție: educatoare.

Specializare: învățător – educatoare; Română – Italiană.

Află mai multe

Grad didactic: Definitivat

Studii:

 • Universitatea Ovidius Constanța, Facultatea de Litere, specializare Romană-Italiană

 • Colegiul Național Pedagogic Constantin Brătescu, specializarea: Educator-învățător

Câteva gânduri:

Educatoarea este singură persoană care aduce zâmbetul unui copil prin lipirea unui banal abțibild pe cămășuța , iar copilul este singurul care îi poate face acesteia ziua mai bună printr-o singură frază: ”-Doamna, sunteți frumoasă că o prințesă!”

Uneori, educatoarea în ochii copiilor e o prințesă, alteori o vrăjitoare, însă e o adevărată mamă, care le alină durerea și o adevărată prietenă, care le e alături la bine și la greu.

Minea Bianca-Daniela

Funcție: educatoare

Specializare: învățător – educatoare

Află mai multe

Studii:

 • Colegiul Național Pedagogic Constantin Brătescu, specializarea: Educator-învățător (2020) 

Câteva gânduri:

Se spune că cei mici găsesc magia doar pentru că o caută. de aceea în mijlocul lor este magic, este energie, iubire. Și tocmai iubirea pentru copii m-a făcut să îmi doresc să lucrez în acest domeniu. Venind în Căsuță, am realizat că este cel mai bun loc unde mă pot dezvolta atât pe plan profesional cât și personal.

Tudor Adriana-Ionela

Funcție: îngrijitoare.

Află mai multe

Câteva gânduri:
Să am grijă de cei mici este, în egală măsură, o provocare de care am parte zi de zi, o sursă de energie și o responsabilitate uriașă, pe care mi -o asum cu multă siguranță.

Georgiana Bogdan

Funcție: îngrijitoare.

Află mai multe

Câteva gânduri:

Când mă apropii de un copil, el trezește în mine două sentimente: TANDREȚE pentru ceea ce este și RESPECT pentru ceea ce poate deveni. Tandrețe și respect regăsesc în fiecare zi alături de echipa din CĂSUȚA

 

Nicoleta Cabuz

Funcție: îngrijitoare.

Află mai multe

Câteva gânduri:
Copiii sunt mâinile cu ajutorul cărora atingem cerul. Zilnic sinceritatea și inocența copiilor mă determina să vreau să fiu un om mai bun.

Mocanu Paula

Funcție: îngrijitoare.

Află mai multe

Câteva gânduri:

Zâmbetul fericit al copiilor alungă orice supărare, iar ziua mea este mai bună cu fiecare îmbrățișare primită de la cei mici.

Georgeta Mocanu

Funcție: îngrijitoare.

Află mai multe

Câteva gânduri:

În fiecare copil din Căsuța, o văd pe fiica mea la vârsta lor, iar eu retrăiesc cu drag emoțiile și bucuriile acelei perioade.

Mariana Priam

Funcție: îngrijitoare.

Află mai multe

Câteva gânduri:
În Căsuța am învățat că fiecare om are rolul sau în echipa, că sarcinile fiecăruia sunt importante și că succesul măsurat în zâmbete de copii este rezultatul fiecărei clipe acordată cu dăruire

Cioată Romița-Nicoleta

Funcție: ajutor bucătar.

Află mai multe

Câteva gânduri:
Sunt bunică, iar  zâmbetul și gingășia copiilor sunt daruri neprețuite. Mă bucur să văd la masă copii fericiți care își doresc să primească încă o porție …de desert.

 

Chițu Nicolae

Funcție: șofer.

Află mai multe

Câteva gânduri:

Siguranța copiilor reprezintă principala mea motivație . Mă consider norocos să lucrez cu copiii și să le ofer mereu călătorii plăcute sigure și relaxante.