Vreau să văd bucătăria

Cum mâncăm în Căsuța din Pădure

În CĂSUȚA, acordăm foarte multă atenție alimentației copiilor.

  • conform dictonului “Ești ceea ce mănânci”, copiii noștri pot deveni tineri sănătoși și competitivi doar dacă sunt hrăniți sănătos și variat conform nevoilor vârstei lor. Zilnic, micul dejun alcătuit din iaurt de capra, ouă de prepeliță, pastă din năut, linte, mei este completat la orele 10.30 de o gustare de fructe (fresh, salate, piureuri, smoothie) și de un prânz complet nutrițional format din supe, ciorbe, creme, pește, carne de curcan, legume și un deșert delicios. Copiii din programul prelungit servesc, după somnul de după-amiază, o gustare sănătoasă.
  • în grădiniță, noi pregătim copiii pentru viitor, așa încât prin hrană pe care o primesc zilnic, reușim să le facem  o educație nutritivă sănătoasă, pentru că mai târziu să-și dorească să se hrănească sănătos.

Copiii primesc hrană  preparată zilnic în bucătăria proprie, după un meniu stabilit săptămânal de către medic și bucătar, respectându-se necesarul de calorii specific vârstei precum și diversitatea alimentelor.

Grijă pentru alimentația sănătoasă se concretizează și în elaborarea, pregătirea și servirea unor meniuri speciale pentru copiii cu recomandări medicale.